понедељак, 29. јун 2015.

ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА / ТРИБИНА У ЉУБОВИЈИ

Дана 25. јуна 2015. године одржана је промоција / трибина Из смрти у живот у Љубовији. Промоцију књиге организовала је Канцеларија за младе Љубовије у сарадњи са Библиотеком “Милован Глишић”.

Далибор Крстић, Предраг Спасојевић, Дејан Лукић, Марија Грујичић и Селена Крстић

 Пред тридесетак посетилаца о књизи говорио је аутор Дејан Лукић, новинар Далибор Крстић и уредник књиге и пројекта Предраг Спасојевић.

Део посетилаца трибине

 Будући да је за сваку песму повезано неколико прича, присутни су могли да чују како то млади улазе у свет наркоманије, да ли је марихуана лек или дрога, шта се дешава са породицом у којој постоји наркоман, на који начин се Дејан Лукић рехабилитовао, који проблеми чекају наркомана после рехабилитације приликом враћања у нормалне токове живота и тако даље.

Предраг Спасојевић и Дејан Лукић

Посебно нам је драго да је било доста младих на промоцији.

После промоције било је поново реакција публике и постављања питања. На самом крају договорено је да на почетку школске године направимо трибину са средњошколцима у Љубовији.

Изложене књиге


Захваљујемо се пријатељима из Пецке, Слободану Тодорићу, Величку Илићу и Маријани Тодорић. Од њих смо позвани да у септембру одржимо трибину за ученике седмог и осмог разреда у Пецкој.


Нема коментара:

Постави коментар