уторак, 2. јун 2015.

КАКАВ ЈЕ ОДНОС НАРКОМАНА ПРЕМА ДРУГОВИМА?

С ким си онакав си!“ Тако кажу. Не мора да значи али у већини случајева је тако. Друштво може да буде узрочник улазка у дрогу. Једноставно, другари смо, хоћемо све заједно, па и то.

Знате како то иде, и због тога овде не треба да осуђујемо једни друге. Нико ту није наговорио нити натерао никога али, знајте да после тога ту више нема пријатељства!

У дроги нема другара ни пријатеља! Тада се губи свеједна једина веза је дрога.

Дружио би се човек са било ким само да дође до дроге. Чудо је то како се ти људи брзо сконтају и препознају. Али, запамтите, све то што сте имали пре са вашим другом, више немате. Поверење ту непостоји јер ваш некада најбољи друг ће вас израдити за ситницу, за црту хероина (али и ви њега). Нема ту карактера, ни обећањасве је то лажно као и сам хероин. Јер је он лаж, обмана, зато и све што има везе са њим је чиста лаж и обмана.

Схватите, када се дрогирате, тада пријатења немате. Не зато што су ти људи лоши, него зато што они не виде поред сопствених очију. Исти проблем је и ваш.


Пријатељи су вам само родитељи и ваша најближа породица. Све остало су празна обећања. Сви наркомани мисле да су им највећи непријатељи они који им не дају да узму дрогу. Још једна лаж, јер то је ђавоља варка, а ђаво је лажа и господар лажи.


Нема коментара:

Постави коментар