среда, 27. мај 2015.

ПРИЈЕМ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ МАЛИ ЗВОРНИК

Јутрос, 27. маја 2015. године, прeдставници пројекта ИЗ СМРТИ У ЖИВОТ, Дејан Лукић и Предраг Спасојевић, били су на пријему код председника општине Мали Зворник, Зорана Јевтића.

Дејан Лукић, Зоран Јевтић и Предраг Спасојевић


Представници су председнику општине презентовали идејни концепт који је у пуном тексту доступан на нашем сајту (видети овде). 

Планирано је да после једногодишњег рада на трибинама Дејан напише и објави нову књигу која ће се састојати од питања која су постављали људи из публике, и одговора на та питања, што је већ започео на сајту (погледати овде).

У оквиру пројекта, уколико буде подржан, жеља нам је да сваки средњошколац добије примерак књиге у циљу превенције наркоманије, као и да се реализује низ трибина широм Србије по средњим и основним школама, као и канцеларијама за младе.

Зоран Јевтић је изразио потпуно слагање са пројектом, истакао је значај оваквог превентивног деловања у жељи да се едуковање младих, њихових родитеља и наставника настави и да пројекат заживи на знатно ширем подручју него што је наша општина. 

Пројекат је у произашао из најдубљих и најискренијих људских побуда, у потпуности је аполитичан и сложили смо се да не постоји основа да било ко буде против пројекта.


Нема коментара:

Постави коментар