среда, 25. новембар 2015.

ТРИБИНА У ШКОЛИ У ПЕЦКОЈ

У среду, 24. 11. 2015. одржали смо прву трибину у јед ној основној школи – у Пецкој.

Почетак трибине био је у 11 и 15 часова. На наше велико задовољство, присутно је било око 150 ученика од петог до осмог разреда.

Трибина је трајала 40 минута. Међутим, по завршеном званичном делу, ученици су узели учешће и постављали су питања. Били су заинтересовани у толикој мери да смо, буквално, били бомбардовани питањима наредних 50 минута (дуже од саме трибине). Тада смо морали да завршимо јер је кретао ђачки аутобус.
Ученци, учесници трибине
Ученици су постављали веома смислена питања и са сигурношћу можемо рећи да ће се један део тих питања (и одговора на њих) наћи на нашем сајту, али и у другом, допуњеном, издању књиге.

Поред похвала ученицима, морамо да похвалимо и колектив школе јер су довели ученике. Такође, учешће су узели и директор школе, Слободан Тодорић, школски педагог, секретар школе, наставник физичког васпитања...
Ученици су показали велику зантересованост за излагање
Један број књига оставили смо у школској библиотеци и надамо се да ће их ученици читати.

На самом крају добили смо громогласан аплауз од стране ученика и колектива. Ово, по много чему, јединствено искуство за нас дуго ћемо препричавати.
Директор школе, Слободан Тодорић, Дејан лукић и Предраг Спасојевић
Ученици и колектив школе у Пецкој придружио се нашој акцији за помоћ Духовно-рехабилитационом центру Црна Река и, како рече њихов директор, симболично помогли другима јер је то боље него да њима икада затреба таква помоћ.
Прикупљена помоћ у школи у Пецкој
Захваљујемо се, на овај начин, свим ученицима и колективу школе у Пецкој.

Нема коментара:

Постави коментар