Странице

субота, 14. мај 2016.

ТРИБИНА У ШКОЛИ У ЛИПНИЦИ

У петак, 13. маја 2016. године, на препоруку вероучитеља Саше Мијатовића добили смо позив директора школе у Липници, Милорада Станића, да у њиховој школи реализујемо трибину о превенцији наркоманије.

Ток трибине пратила је телевизија ЛОТЕЛ из Лознице. Новинари су узели изјаве од Дејана Лукића и Предрага Спасојевића који су објаснили шта раде, на који начин се баве превенцијом наркоманије и који су им планови. Такође, забележили су и атмосферу на самом догађају.

Трибини је присуствовало око педесетак ученика, неколико чланова колектива, као и директор школе и вероучитељ који су у неколико наврата узели учешће у излагању.

Трибина је трајала сат времена, али се остало још пола сата док је Дејан Лукић одговарао на питања ученика.
Ученици су показали велико интересовање и разговор са Дејаном о његовом искуству о периоду узимања дроге, као и о периоду рехабилитације, снажно је деловао на њих.

Ученици, директор школе и присутни наставници изразили су велико задовољство и понудили нам договор о даљем раду у школама у лозничком крају, што смо оберучке прихватили.


Захваљујемо се ученицима, директору и колективу школе у липници, а посебну захвалност дугујемо Саши Мијатовићу који са ученицима већ од раније ради на овом проблему младих.

Нема коментара:

Постави коментар